Σεμινάριο “Μοριακή Κουζίνα & Sous vide” 4, 5 & 6 Μαρτίου από τον chef & Τεχνολόγο τροφίμων κ. Δημήτρη Κονταράτο
Η Anko Academy σε συνεργασία με τον κ. Δημήτρη Κονταράτο chef & Τεχνολόγο τροφίμων , διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: την Μοριακή Κουζίνα & Sous vide.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τις ημερομηνίες Τρίτη 4, Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014, στην Κω.
Η Μοριακή κουζίνα στην πραγματική της έκφανση από τον Τεχνολόγο Τροφίμων – Chef κύριο Κονταράτο Δημήτρη. Μαζί του θα μάθουμε τις δυνατότητες των πρώτων υλών μέσα από τις τεχνικές της Σφαιροποίησης, Ζελοποίηση, Αφροποίηση, Πυκωματοποίηση, Εντυπωσιασμός, Κρυοψυκτικές τεχνικές, Μαγείρεμα στο κενό. Ας μάθουμε λοιπόν την κουζίνα για την οποία μιλάει όλος ο πλανήτης και πολλοί λίγοι γνωρίζουν τι είναι!
Για πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την σελίδα της Anko Academy, στο Facebook.