Σεμινάριο "Μοριακή Κουζίνα & Sous vide" από τον Δημήτρη Κονταράτο | paso.gr: Σεμινάρια, Ημερίδες, Συνέδρια, Εκπαιδευτικές Εκδηλώσειςpaso.gr: Σεμινάρια, Ημερίδες, Συνέδρια, Εκπαιδευτικές Εκδηλώσεις

Σεμινάριο “Μοριακή Κουζίνα & Sous vide” από τον Δημήτρη Κονταράτο

Σεμινάριο “Μοριακή Κουζίνα & Sous vide” 4, 5 & 6 Μαρτίου από τον chef & Τεχνολόγο τροφίμων κ. Δημήτρη Κονταράτο

04/03/2014 - 06/03/2014

Κατόπιν επικοινωνίας

timthumb

Η Anko Academy σε συνεργασία με τον κ. Δημήτρη Κονταράτο chef & Τεχνολόγο τροφίμων , διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: την Μοριακή Κουζίνα & Sous vide.

Πού και πότε;

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τις ημερομηνίες Τρίτη 4, Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014, στην Κω.

Περιγραφή

Η Μοριακή κουζίνα στην πραγματική της έκφανση από τον Τεχνολόγο Τροφίμων – Chef κύριο Κονταράτο Δημήτρη. Μαζί του θα μάθουμε τις δυνατότητες των πρώτων υλών μέσα από τις τεχνικές της Σφαιροποίησης, Ζελοποίηση, Αφροποίηση, Πυκωματοποίηση, Εντυπωσιασμός, Κρυοψυκτικές τεχνικές, Μαγείρεμα στο κενό. Ας μάθουμε λοιπόν την κουζίνα για την οποία μιλάει όλος ο πλανήτης και πολλοί λίγοι γνωρίζουν τι είναι!

Πληροφορίες-επικοινωνία

Για πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την σελίδα της Anko Academy, στο Facebook.

Μπορεί να σε ενδιαφέρουν επίσης
Θέλεις να δεις και άλλα;
Ψαξε Περισσότερα Σεμινάρια