TEDx University of Piraeus | TEDx UniPi | paso.gr: Σεμινάρια, Ημερίδες, Συνέδρια, Εκπαιδευτικές Εκδηλώσειςpaso.gr: Σεμινάρια, Ημερίδες, Συνέδρια, Εκπαιδευτικές Εκδηλώσεις

TEDx University of Piraeus | TEDx UniPi

To TEDxUniversityofPiraeus είναι ένας ανεξάρτητος οργανωμένος φορέας στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, που προσπαθεί να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία, όπου στοχαστές από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο είναι έτοιμοι να μοιραστούν τις προσωπικές τους ιδέες μέσα από τις οποίες παθιάστηκαν.

TEDxUNIPI

Σκοπός

Σκοπός είναι να συγκεντρώσουμε, ιδεαλιστές της ανθρωπότητας, οραματιστες του μέλλοντος και εκπαιδευτικούς με προοδευτική σκέψη, όπου θα είναι έτοιμοι να εμπνεύσουν και να δώσουν τα σκήπτρα της δύναμης στους νέους για να ηγηθούν τούτο τον κόσμο, τολμώντας να κάνουν τις ιδέες τους πράξη.

Ελπίζουμε ότι στο συνέδριο μας, η διαφορετική ομάδα από φοιτητές, διδάσκοντες και αποφοίτους παρόντες θα είναι σε θέση να μάθουν ο ένας από τον άλλο, τόσο ως ομιλητές και συμμετέχοντες, και θα αφήσει τροφή για σκέψη με στόχο τη βελτίωση του δημιουργικού συλλογικού μας μέλλοντος.

Η TED είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που αφιερώνεται σε ιδέες που αξίζουν να διάδοθουν. Ξεκίνησε ως ένα τετραήμερο συνέδριο στην Καλιφόρνια πριν από 25 χρόνια, έχει αναπτυχθεί για να υποστηρίξει τον κόσμο που αλλάζει ιδέες με πολλαπλές πρωτοβουλίες.

Πληροφορίες – Επικοινωνία

Διαβάστε περισσότερα
Θέλεις να δεις και άλλα;
Ψαξε Περισσότερα Σεμινάρια